Miroslav Vicenec | | Přípravka

V ÚTERÝ PROBĚHLA NA HALE BÓŽI MODRÉHO NÁBOROVÁ AKCE TÝDEN HOKEJE

V úterý 22.11.2022 proběhla na hale Bóži Modrého akce Týden hokeje z projektu Pojď hrát hokej, kde si nově příchozí děti mohli vyzkoušet první hokejové krůčky pod vedením trenérů.

V úterý 22.11.2022 v 17:00 hodin se na hale Bóži Modrého v Lanškrouně uskutečnila náborová akce v rámci Týdne hokeje pod názvem "Pojď hrát hokej". 

Akce se zúčastnilo 14 malých hokejistů a hokejistek, kterým se věnovali 4 trenéři a hráči našeho klubu, kteří pomáhali při registraci a oblékání dětí. Po registraci a převzetí dárků děti zhlédly ukázkové utkání v minihokeji a trénink 4.třídy. Pak následovala rozcvička v šatně na rovnováhu a stabilitu, aby si děti zvykly na brusle a následoval přesun na ledovou plochu, kde jsme se společně vyfotili a poté si děti vyzkoušeli své první krůčky na ledě pod vedením trenérů. Pro rodiče byla připravena prezentace našeho hokejového klubu, kde se mohli dozvědět více o hokeji - KDY a PROČ právě HOKEJ a že je to ten správný sport pro jejich dítě.
Všem účastníkům akce děkujeme a těšíme se, že se zase brzy uvidíme!!

SpravnySport

Aktuální články

Sezóna skončila

Začíná příprava na tu další.

PARTNER KLUBU FIRMA SCHAEFFLER

Dlouhodobý partner klubu firma Schaeffler.

TURNAJ 3.TŘÍD V MINIHOKEJI "PUKY POMÁHAJÍ"

Mladí orlíci ročníku 2015 se zúčastnili dvoudenního turnaje v minihokeji, který získaly jako výhru v podzimní soutěži, která běžela v...