Jan Ruščák | | A-Tým

Liga mužů zopakuje loňský model

Červnový aktiv zainteresovaných klubů odhlasoval podobu nové krajské ligy mužů.

Účastníci byli s loňským modelem sloučené ligy dvou krajů velmi spokojeni a velkou většinou odhlasovali stejný model i pro příští sezónu. Znamená to, že první část soutěže se bude hrát opět odděleně v každém kraji dvoukolově. Pardubický kraj: Česká Třebová, Choceň, Chrudim, Litomyšl, Hlinsko, Moravská Třebová, Orli Lanškroun a Polička, Hradecký kraj: Nový Bydžov, Náchod, Jaroměř, Třebechovice p. O., Nové Město n. Met., Trutnov a Opočno. Nejlepší čtyři týmy z každého kraje po první části utvoří „horní“ skupinu, ostatní celky „dolní“ a utkají se opět dvoukolově. Do play-off postoupí všichni a novinkou je, že i první kolo – osmifinále se bude hrát stejně jako další série na tři vítězná utkání. Poražení z prvního kola budou pokračovat O pohár V. Martince, ale opět novinkou je, že po loňských zkušenostech musí účast v soutěži potvrdit už před startem ligy.

Orli budou zahajovat krajskou ligu na ledě loňského vítěze v České Třebové v neděli 25. září. První domácí utkání ligy přijde na řadu hned ve středu 28. září proti Moravské Třebové.

SpravnySport

Aktuální články

Sezóna skončila

Začíná příprava na tu další.

PARTNER KLUBU FIRMA SCHAEFFLER

Dlouhodobý partner klubu firma Schaeffler.

TURNAJ 3.TŘÍD V MINIHOKEJI "PUKY POMÁHAJÍ"

Mladí orlíci ročníku 2015 se zúčastnili dvoudenního turnaje v minihokeji, který získaly jako výhru v podzimní soutěži, která běžela v...