Miroslav Vicenec | | Mladší žáci

TURNAJ MLADŠÍCH ŽÁKŮ V ORLOVÉ

V pátek 1.4.2022 jsme se na závěr sezóny zúčastnili slušně obsazeného turnaje mladších žáků v Orlové za účasti týmů: MSK Orlová modrá, MSK Orlová bílá, SK Karviná, MsHKM Žilina a Orli Lanškroun.

Kvalitně obsazený páteční turnaj mladších žáků byl do posledního utkání vyrovnaný a především naše vítězství nad Žilinou zamotal pořadím. Mladí Orli nezvládli své první utkání v turnaji, kde prohráli s domácím modrým týmem - 2:6 a 1:2 a na nájezdy jsme vyhráli 2:1. Ve druhém utkání s HK Karviná jsme první utkání prohráli 1:2 a druhé skončilo  2:2 a na nájezdy jsme prohráli 1:2. Další utkání nás čekal domácí bílý tým a prohra 0:1 a 0:1 a na nájezdy výhra 1:0. V posledním utkání na turnaji jsme porazili Žilinu 3:1 a 3:0 a na nájezdy 1:0.
Celý turnaj měl krásný průběh a děkujeme organizátorům za pozvání.

Děkujeme všem hráčům, trenérům a rodičům za celou sezónu a už se těšíme na další, která nám začne letní přípravou od 25.dubna a na ledě budeme pokračovat od 15.srpna 2022!!

KONEČNÉ POŘADÍ TURNAJE:
1. SK KARVINÁ
2. MSK ORLOVÁ BÍLÁ
3. MsHKM ŽILINA
4. ORLI LANŠKROUN
5. MSK ORLOVÁ MODRÁ

SpravnySport

Aktuální články

Sezóna skončila

Začíná příprava na tu další.

PARTNER KLUBU FIRMA SCHAEFFLER

Dlouhodobý partner klubu firma Schaeffler.

TURNAJ 3.TŘÍD V MINIHOKEJI "PUKY POMÁHAJÍ"

Mladí orlíci ročníku 2015 se zúčastnili dvoudenního turnaje v minihokeji, který získaly jako výhru v podzimní soutěži, která běžela v...