Jan Ruščák | | A-Tým | Přípravka | Junioři | Dorost | Starší žáci | Mladší žáci

Výzva k pomoci občanům Ukrajiny

Také náš klub se společně s partnery snaží pomoci válkou postižené Ukrajině.

Díky iniciativě předsedy klubu pana Jiřího Manna a trenéra mužů pana Radomíra Kužílka se připojuje náš klub spolu s partnery klubu společnostmi Pekárna Sázava a Soma Lanškroun ve spolupráci s městem Lanškroun s nabídkou pomoci Ukrajině. Představitelé klubu požádali o zprostředkování naší nabídky ČSLH a ten naším jménem oslovil Ukrajinskou hokejovou federaci a její kluby.

Text Výzvy k pomoci občanům Ukrajiny je zde:

Ice Hockey Federation of Ukraine

46 Illyenka Street

041 19 Kyiv

Ukraine


Praha, 4. března 2022


Vážení přátelé, milí kolegové,

dovolte, abychom Vás informovali, že klub TJ ORLI Lanškroun z České republiky nabízí pomoc ukrajinským dětem a jejich rodičům.

Ve spolupráci s partnerskými společnostmi Pekárna Sázava a SOMA Lanškroun zajistí po nezbytně dlouhou dobu sportovní přípravu dětí a mládeže z Ukrajiny v klubu ledního hokeje, přičemž ve spolupráci s městem a partnery nabízí pro malé hráče a jejich rodiče i možnost ubytování, pomoc při vyřízení dokumentů nezbytných k pobytu v České republice a rodičům zaměstnání v partnerských firmách.

Budeme velmi rádi, pokud nabídku klubu TJ ORLI Lanškroun zprostředkujete členům Ukrajinské federace ledního hokeje. Zástupci klubu nepochybují, že české a ukrajinské děti utvoří jeden tým a že tak mohou pomoci i některým rodinám, do jejichž osudů tragicky zasáhla agrese na Ukrajině.

Zájemci se mohou obrátit přímo na prezidenta klubu TJ ORLI Lanškroun: Jiří Mann, mobilní telefon + 420 702 220 835, e-mail mann@ow.cz.

Přijměte prosím, vážení přátelé, vyjádření našeho upřímného obdivu k Vašemu heroickému úsilí při obraně demokratických hodnot, suverenity a nezávislosti Ukrajiny.


S úctou

Martin Urban

generální sekretář

Český svaz ledního hokeje z.s.


SpravnySport

Aktuální články

Sezóna skončila

Začíná příprava na tu další.

PARTNER KLUBU FIRMA SCHAEFFLER

Dlouhodobý partner klubu firma Schaeffler.

TURNAJ 3.TŘÍD V MINIHOKEJI "PUKY POMÁHAJÍ"

Mladí orlíci ročníku 2015 se zúčastnili dvoudenního turnaje v minihokeji, který získaly jako výhru v podzimní soutěži, která běžela v...